Vad behöver du hjälp med?

Vi kan hjälpa dig med flera olika saker relaterade till bilelektronik. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Chiptrimning DPF EGR

En av de saker vi kan hjälpa dig med är chiptrimning DPF EGR. Detta innebär att vi ändrar den datainformation som går till bilens bränslestyrenhet. Den styrs av ett chip via bilens huvuddator. I detta chip finns information om hur komponenterna i motorn ska styras. När vi utför en chiptrimning omprogrammeras då detta chip med ny information.

img

Instrumentpanel och elektronisk utrustning

Vi kan också hjälpa dig med din instrumentpanel och andra typer av elektronisk utrustning i bilen. Detta kan bland annat handla om olika typer av programmering, omprogrammering och korrigering av dessa.

img

Nycklar & startspärr

Vi kan även hjälpa dig med ärenden relaterade till bilens nycklar och dess startspärr. Det kan bland annat röra sig om reparation och omprogrammering av dina bilnycklar.

img

Reparation och programmering av krockkuddar

Vi hjälper dig också med reparation och programmering av din bils krockkuddar. Vi har lång erfarenhet av att jobba med detta och vet vad som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt sätt.